Zeemeerminzwemles

Heb jij altijd willen weten hoe het voelt om zeemeermin/man te zijn? Grijp dan nu je kans. Volg zes zeemeermin zwemlessen en daarop volgend kun je je zeemeermindiploma behalen. De zeemeerminstaarten kun je bij ons lenen, ze zitten inbegrepen bij het lespakket.

Je kunt je opgeven via de knop 'Opgeven zeemeerminzwemles of aan de balie van Sportcentrum Vliegende Vaart. Na opgave kom je op een wachtlijst, zodra er met de lessen gestart kan worden zullen wij contact opnemen.

Opgeven zeemeermin zwemles

 

Lesinhoud

Wie geïnteresseerd is in de wereld onder water heeft een leuke basis met het zeemeermindiploma. Je leert allerlei vormen van voortbewegen door het water met de monovin. We leren je ook om veilig met de zeemeerminstaart te zwemmen.
Les 6 is een selectieles. BIj deze les moet je aanwezig zijn en pas als alle onderdelen voldoende zijn afgesloten kun je meedoen met het diplomazwemmen.

Wanneer

Zaterdag van 13.45 - 14.30 uur in het instructiebad.
Om de zeven weken start er een nieuwe lessenreeks.

Lessenreeks seizoen 2023/2024:
Reeks 1: 16 september t/m 4 november
Reeks 2: 11 november t/m 23 december
Reeks 3: 13 januari t/m 2 maart
Reeks 4: 9 maart t/m 20 april

Tarieven

Een lespakket kost € 61,50 (exclusief eventuele inschrijfkosten en paskosten). In het pakket zitten 6 zwemlessen en daarna diplomazwemmen.

* Bij aanschaf van een meerlessenkaart wordt eenmalig € 7.50 (incl. € 5.00 borg) in rekening gebracht. Er wordt geen resitutie op meerlessenkaarten verleend.

Minimale eisen voor deelname

Kinderen vanaf 6 jaar met minimaal een B-diploma.

 

 

 

Van iedere leerling maken wij een mooie foto onder water voor op je diploma!