Wedstrijdbad en instructiebad

Het binnenbad beschikt over een wedstrijdbad en een instructiebad.

Wedstrijdbad

Het wedstrijdbad is 25 meter lang en 21 meter breed en heeft 8 zwembanen. Het voldoet aan alle FINA en KNZB normen en is daardoor uitermate geschikt om er grote (inter)nationale zwemevenementen te organiseren. Daarnaast beschikt het bad over een beweegbare bodem van 9 meter lang en 21 meter breed, een 1-meter duikplank,  tribune en een bezoekersgalerij op de eerste verdieping. De watertemperatuur van het wedstrijdbad is ongeveer 27°C.

Instructiebad

Het instructiebad is 25 meter lang en 12,5 meter breed en heeft 5 zwembanen. Het bad beschikt over een beweegbare bodem, die in hoogte verstelbaar is van 0.00 tot 2.00 meter. Het bad is uitermate geschikt voor zwemlessen en doelgroepactiviteiten.
Ook kan er een zogenaamde " luie trap" en invalidenlift geplaatst worden, zodat het bad ook geschikt is voor mindervalide zwemmers. De watertemperatuur van het instructiebad is ongeveer 30 graden°C. 

Toegangsbewijs

Om toegang te krijgen tot het zwembad moet u in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs. Wanneer u de toegangspas of het zwemabonnement bent vergeten moet u een los toegangsbewijs kopen. Toegangsbewijzen zijn te koop bij de balie van ons sportcentrum of online te koop via onze webshop.