Buitenbaden

De buitenbaden gaan weer open!

De buitenbaden in Axel, Sas van Gent, Koewacht, Zaamslag en Terneuzen zijn vanaf zaterdag 1 juni 2024 weer open. De buitenbaden van Koewacht en Zaamslag zijn in de beginperiode enkel in de weekenden geopend, waarvan Zaamslag enkel op zaterdag. 

E-ticketsysteem

De gemeente introduceert een e-ticketsysteem. Kaartjes zijn alleen online verkrijgbaar en niet langer aan de kassa bij het zwembad. Reserveren is verplicht! Je hebt geen account nodig om kaartjes te bestellen, maximaal 6 kaartjes per persoon.
Een kaartje kost €4 per persoon, kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis.
Het aantal beschikbare kaartjes per dag is gebaseerd op het aantal verkochte abonnenementen en het weer. Afhankelijk van de drukte kan je tot 12.00 uur 's middags een kaartje kopen voor dezelfde dag.

Abonnementen

Vaste bezoekers kunnen voor €43 een abonnement kopen via de website of aan de balie bij Sportcentrum Vliegende Vaart. Met een abonnement ben je altijd welkom, vooraf reserveren is niet nodig. 

Beveiliging

  • Op drukke dagen worden beveiligers ingezet. Hierdoor kunnen de lifeguards zich richten op de veiligheid in het zwembad. De beveiligers bewaken het opvolgen van de huisregels op de ligweide.
  • In situaties die spanningen geven, mag het personeel bodycams dragen. Voordat deze daadwerkelijk worden aangezet, worden de betrokken gasten hierover ingelicht.