Behoeftebepeiling Sluiskil en Terneuzen-West

Woon je in Sluiskil of Terneuzen-West en heb je altijd al eens je mening willen laten horen rondom het sport- en beweegaanbod in de dorp/kern? Dit is je kans!

Vitale Kernen

Vanuit SportPunt Terneuzen gaat vanaf eind week 10 deze behoeftebepeilling van start. Samen gaan we ervoor zorgen dat je dorp of kern vitaler wordt. Maar hoe gaan we hiervoor zorgen? Met het project Vitale Kernen willen we de sociale structuur van inwoners en partijen vergroten en daarmee de (sport- en beweeg)participatie verhogen. Sport is voor iedereen. Daarom willen wij een blijvend sportaanbod opzetten dat voor iedereen toegankelijk is.

Enquête

Belangrijk hierin is uw mening. Door middel van deze vragenlijst willen wij in kaart brengen wat momenteel de (sport)deelname is en ontvangen we graag jullie mening over wat je belangrijk vindt op het gebied van interesses/behoeften voor een nieuw- en bestaand (sport)aanbod onder inwoners vanaf twee jaar en ouder. Klik op de link om naar de enquête te gaan. Invullen kan tot 9 april!

Enquête invullen

De papieren versie kun je inleveren bij de Kameleon of de Oude Vaart, hier staat een duidelijk verzamelpunt. In Sluiskil wordt de enquête huis aan huis verspreid. Je kunt de enquête inleveren bij de SPAR in Sluiskil, hier staat een verzamelbus.

QR code

Je kunt er voor kiezen om de QR code te scannen en een digitale versie in te vullen. DIt kan in het Nederlands of Engels. Vraag ook zeker aan vrienden, kennissen of familieleden die in de wijk, of in het dorp Sluiskil wonen om de enquête in te vullen.

WIj hopen op een zo hoog mogelijke respons!