FitKids

Dit is een sportgroep speciaal en alleen voor kinderen met een te hoog gewicht.

FitKids

Wil je op een leuke en actieve manier bewegen? Doe dan met deze groep mee. In samenwerking met kinderfysiotherapeuten uit Zeeuws-Vlaanderen starten wij met deze groep. Deze sportles is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Later dit jaar starten wij ook met de leeftijdsgroep 13 t/m 18 jaar. Op maandag 19 september start deze groep weer.

Lesinhoud

FitKids is zoals de naam al verraad; een sportles om kinderen weer fit te laten worden. Het is niet leuk om overgewicht te hebben. Je kunt niet goed meedoen met sport en wordt altijd als één van de laatste gekozen. Wil je een gezonder gewicht hebben en weer lekker in je vel zitten? Ervaren dat een gezonde leefstijl vooral ook heel leuk kan zijn. Je plezier kan hebben in bewegen en dat ook goede voeding lekker is. Doe dan mee met FitKids. Een sportles speciaal en alleen voor kinderen met een te hoog gewicht.

De sportlessen zijn actief maar vooral ook erg leuk. De ene keer zullen we frisbee spelen, gaan badmintonnen, balspelen, tikspelen en ken jij het spel KUBB? Kortom iedere les is anders. Maar plezier in bewegen staat voorop!

Tijdstip

Iedere maandag van 15.00 - 16.00 uur in de sporthal van Sportcentrum Vliegende Vaart. Voor de les kun je de les betalen bij de balie van het sportcentrum. Dit gaat via een ticket.

In de reguliere schoolvakanties is het geen sportles.

Tarief

Tarief voor één les: €1

 

Locatie

Sportcentrum Vliegende Vaart

Sporthal (bij de entreehal naar links)

Vliegende Vaart 2

4537 DH Terneuzen

Aanmelden

Geef je op door ons een email te sturen. Geef hierbij je voor- en achternaam, je leeftijd en een telefoonnummer door.

Je mag voor meer informatie ook bellen met onze medewerker Marleen. Haar telefoonnummer is: 06-40573139

Contact

Heb je nog vragen? Stel ze via ons email adres of neem contact op met onze medewerker Marleen. Haar telefoonnummer is: 06-40573139

Het kantoor van SportPunt is in Sportcentrum Vliegende Vaart.

FitKids Logo